Uudised

October 29, 2023

Pingeline lahing Dota 2 finaalis: Team Spirit vs Gaimin Gladiators

Erik Kask
WriterErik KaskWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Pärast kolme pikka nädalavahetust on lõpuks käes aeg rahvusvaheliseks Dota 2 suurfinaaliks. See on Euroopa titaanide lahing, kuna eelmised meistrid Team Spirit peab vastamisi minema Gaimin Gladiatorsiga. Paljud selle taseme mängud võidetakse ja kaotatakse ainuüksi kabetega. Jälgime iga suure finaali mustandit otseülekandes ja teeme oma ennustused.

Pingeline lahing Dota 2 finaalis: Team Spirit vs Gaimin Gladiators

Põnev Dota sari

Sellest peaks saama aasta üks põnevamaid Dota seeriaid. Mõlemad meeskonnad on tõeliselt oma mängu tipus. Poleks üllatav, kui see läks 5 mängu ja raske on nimetada, kes välja tuleb.

Meeskonnavaim TI12-s

Team Spirit on sellel turniiril olnud tõeliselt domineeriv ja oli esimene meeskond, kes pääses The International Dota 2 suurde finaali. Nad pole kaotanud ühtegi seeriat ja on kaotanud vaid paar üksikut mängu. Paljud meeskonnad kardavad tõesti Yatoro vastu minna ja seda mõjuval põhjusel.

Kuigi sageli keskendutakse Spiriti kandemängijatele, on nende tugiduo Mira ja Miposhka üks mängu parimaid. Läheb kaua aega, enne kui keegi unustab selle turniiri Miposhka mängu võitnud Enchantressi.

Nad on muutunud tugevuselt ja kuigi Gaimin Gladiators on nende seni raskeim võitlus, kui keegi suudab nad maha lüüa, on see Team Spirit.

Gaimini gladiaatorid on TI titaanid

Gaimin Gladiators on üks muljetavaldavamaid meeskondi Dota ajaloos. Nad on võitnud kõik Major ja DreamLeague, samuti on nad alistanud Liquidi alumises sulus. Kuigi fännid tunnustavad nende saavutusi, on paljud väsinud nägemast, kuidas nad võidavad iga suurfinaali. Kas nad saavad seda veel korra teha?

Kõigi pilgud on suurema osa aastast olnud kesksõiduki Quinnil, kuid tundub, et Dyrachyo on see, keda vaadata. Tohutult andeka mängija, kellel on suur kangelaste kogum, peaks isegi kõige paremini värisema.

Kui peaksime ennustama, ütleksime, et Team Spirit peaks suutma võidu välja tuua. Nad pole kaotanud ühtegi suurt finaali, kui nad on nii kaugele jõudnud. Olenemata tulemusest läheb see finaal kindlasti Dota ajalukku.

Rahvusvahelise Dota 2 suure finaali kavandid

1. mäng – 14:00 PDT / 17:00 EDT / 21:00 GMT / 22:00 CET

About the author
Erik Kask
Erik Kask
About

Sügavalt juurdunud Eesti digirevolutsiooni ja mängukirglikkusega on Erik Eesti-kesksete online-kasiino juhendite taga olev pioneeri. Tema töö sujuvalt põimib kohalikku võlu rahvusvaheliste mängustandarditega, võites mängijate usaldust.

Send email
More posts by Erik Kask
ThunderPick
Boonus 2000 dollarit

Viimased uudised

EliGE: Põhja-Ameerika veteran särab Counter-Strike 2 2024. aasta hooajal
2024-05-16

EliGE: Põhja-Ameerika veteran särab Counter-Strike 2 2024. aasta hooajal

Uudised