Uudised

February 14, 2024

CDL Major Two Qualifier Matches ja Rostermania uuendused

Erik Kask
WriterErik KaskWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Pärast väikest pausi pärast Major One'i on Call of Duty League'i online-kvalifikatsiooni järgmine etapp kavas Major Two.

CDL Major Two Qualifier Matches ja Rostermania uuendused

Rostermania

CDL Rostermania alustas 2024. aasta alguses, kui mitmed meeskonnad segasid oma koosseise pärast pettumust valmistavat hooaja algust. Boston ei võitnud kodupubliku ees ühtegi kaarti, nii et Breach vastas Asimile Capsidali loopimisega. Los Angelese Thieves tegi ka muudatusi, vahetades Cammy ja JoeDecievesi välja Nastie ja Krempi vastu.

Vegas teatas, et Standy ei kuulu enam Legioni ja Seattle liikus edasi iLLeYst, kes pidas muljetavaldava esimese paari matši.

Liiga muutused

Pausi ajal tegi liiga ise paar muudatust. Major Two Qualifier matšide jaoks on uued Hardpointi künkad ja kuded ning Rio asendas Skidrow Search and Destroy ja Terminal Hardpointi.

Peamised kaks kvalifikatsioonimängu

Siin on 2024. aasta CDL-i hooaja 2. põhiturniiri kvalifikatsioonimängude esimene plaan:

  • Reedel, 16. veebr
    • Toronto Ultra vs. Miami Heretics: 12:00 PST, 15:00 EST, 20:00 GMT
    • New York Subliners vs. Carolina Royal Ravens: 13:30 PST, 16:30 EST, 21:30 GMT
  • Laupäeval, 17. veebr
    • Carolina Royal Ravens vs. Boston Breach: 12:00 PST, 15:00 EST, 20:00 GMT
    • Miami Heretics vs. Atlanta FaZe: 13:30 PST, 16:30 EST, 21:30 GMT
    • Seattle Surge vs. New York Subliners: 15:00 PST, 18:00 EST, 23:00 GMT
  • Pühapäeval, 18. veebr
About the author
Erik Kask
Erik Kask
About

Sügavalt juurdunud Eesti digirevolutsiooni ja mängukirglikkusega on Erik Eesti-kesksete online-kasiino juhendite taga olev pioneeri. Tema töö sujuvalt põimib kohalikku võlu rahvusvaheliste mängustandarditega, võites mängijate usaldust.

Send email
More posts by Erik Kask

Viimased uudised

Raging Bolt: Pokémoni uus kuningas VGC metagame
2024-04-10

Raging Bolt: Pokémoni uus kuningas VGC metagame

Uudised